KAFKASYA Haber Girişi : 27 Şubat 2018 15:03

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Duyuru

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Duyuru
01 Temmuz 2017 tarihinde yürürlüğe giren “7033 Sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile “6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanununa” geçici madde eklenmişt

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Duyuru

KAFKAS HABER AJANSI

01 Temmuz 2017 tarihinde yürürlüğe giren “7033 Sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile “6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanununa” geçici madde eklenmiştir.

Bu madde ile sanayi siciline kayıt olmamış işletmelere herhangi bir idari para cezasına maruz kalmadan 01 Temmuz 2018 tarihinde kadar kayıt olma imkânı getirilmiş olup; bu tarihe kadar kayıt olmayanlara idari para cezası uygulanacaktır.

Bu kapsamda, İlimizde Sanayi Siciline kayıt olması gereken işletmelerin herhangi bir idari para cezasına maruz kalmadan 01 Temmuz 2018 tarihine kadar sanayi siciline kayıt yaptırabilirler. İlgililere ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.