GÜNCEL Haber Girişi : 24 Ocak 2018 20:33

Bireysel Sulama Hibeleri

Bireysel Sulama Hibeleri
KAĞIZMAN'DA KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Bireysel Sulama Hibeleri

KAFKAS HABER AJANSI

KAĞIZMAN'DA KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Kağızman ilçesinde çiftçilere ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından.Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibeleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kağızman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Kağızman Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü yetkilisi Ziraat Mühendisi Ayhan Enginbey, Kırsal Kalkınma Destekleri Bireysel Sulama Hibeleri için başvuruların 01.01.2018 ile 01.03.2018 tarihleri arasında Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılacağını belirtti.

Enginbey, tarımsal faaliyetler için geliştirilen modern basınçlı bireysel sulama makine ve ekipmanlarının üreticiler tarafından kullanımının yaygınlaştırılarak daha kaliteli ve pazar isteklerine uygun üretim yapılmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Çoşkun, bu kapsamda kabul edilecek proje başvurularına hibeye esas mal alım tutarının KDV hariç yüzde 50'sine hibe yoluyla destek verileceğini söyledi.

Toplantıya

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.