KARS Haber Girişi : 25 Mayıs 2022 00:12

Birliğin Yeni Başkanı Murat Bakırhan

Birliğin Yeni Başkanı Murat Bakırhan
Birliğin Yeni Başkanı Murat Bakırhan KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Birliğin Yeni Başkanı Murat Bakırhan

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Murat Bakırhan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin yeni başkanı oldu

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin başkanlık seçimini Murat Bakırhan kazandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan seçime ilgi yoğundu.

Başkanlık seçimine katılan adaylar Adem Burulday, Subutay Kılıç ve Murat Bakırhan konuşma yaparak hem katılımcılara teşekkür ettiler hem de yapacakları hizmetleri dile getirdiler.

Kullanılan 118 oyun 52’sini Murat Bakırhan, 47’sini Subutay Kılıç, 18’ini de Adem Burulday aldı.

7 oy farkıyla seçimi kazanan Murat Bakırhan, diğer adaylar Adem Burulday ve Subutay Kılıç ile tokalaşıp sarıldıktan sonra birlikte sahneye çıktı. “Kazanan Kars oldu, oy veren vermeyen herkesin başımızın üstünde yeri var. Oda olarak tüm üyelerimize layıkıyla hizmet edeceğiz” diyen yeni başkan Murat Bakırhan, seçim görevlilerine, emniyet mensuplarına ve seçimi takip eden gazetecilere de teşekkür etti.

Bakırhan taraftarlarının sevgi gösterisi ve ıslıklar eşliğinde omuzlara alınan Murat Bakırhan, “Kars için, üyelerimiz için gecemizi gündüzümüze katıp, dur durak bilmeden çalışacağız” diyerek teşekkürlerini iletti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.