GÜNCEL Haber Girişi : 27 Nisan 2018 14:20

Biz Anadoluyuz Projesi

Biz Anadoluyuz Projesi
BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA IĞDIRLI ÖĞRENCİLER BURSA’DA

Biz Anadoluyuz Projesi

KAFKAS HABER AJANSI

BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA IĞDIRLI ÖĞRENCİLER BURSA’DA

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında; Iğdır İlinin çeşitli okullarında eğitim gören 80 öğrenci, görevli 10 rehber öğretmen eşliğinde Bursa'yı gezdiler.

Proje kapsamında Bursa’ya gelen öğrenciler; Bursa’da tarihi mekanları gezme ve denizi görme heyecanı yaşadılar. Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler.

İlk defa denizi görme heyecanını yaşayan öğrenciler Bursa Mudanya ve Trilye’de tarihle iç içe olan bölgeleri gezerek deniz havasını solumanın mutluluğunu yaşadılar.Tarihi eser ve evliyalar şehri olan Bursa’nın Ulucamisini,Botanik Parkını,İnkayasını,Osmanlı atalarının türbelerini görmenin şansını yakalayan öğrenciler doyasıya ve eğlenerek hem gezdiler hem meraklı gözlerle yeni şeyler keşfetmenin heyecanını yaşadılar. Bu arada Bursa’nın meşhur İskender dönerinin tadına bakma fırsatını yakaladılar.

Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler; kendilerine bu organizasyonu sağlayan başta Iğdır Valisi Enver Ünlü’ye,Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu’ya,rehberlik eden öğretmenlerine ve katkısı olan diğer yetkililere

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.