GEZİ MEKAN Haber Girişi : 24 Ocak 2018 21:16

Bu yaz Nargezi yolları

Bu yaz Nargezi yolları
2018'de Uzak yollar planlayanlara yaz aylarında 3 altın elmamız var.,

Bu yaz Nargezi yolları

KAFKAS HABER AJANSI

2018'de Uzak yollar planlayanlara yaz aylarında 3 altın elmamız var.,

Birincisi Namibya Botswana Zimbabwe. Yolculuğumuz Afrika'nın en bakir, milli parklarının olduğu hatta devam ederken, Dünya'nın en görkemli şelalelerinden Viktorya şelaleri ile noktalanıyor. Kabileler, yeryüzünün evreleri, Afrika'nın vahşi hayatına, okyanustan çöle, savanlarda, ve Okavango deltasında tanık oluyoruz. Başta Namibya ve Botswana turizm gündemindeki diğer Afrika ülkelerinde sırf göstermek için hayvanlar iğne ile uyuşturulurken, doğal hayatın turizme görece henüz kurban edilmediği bir hat olarak da öne çıkıyor.

İkincisi yeni bir rota. Escobar'ın hikayesi, FARC'la barışa evrilen süreç ile Dünya gündemine taşınan Kolombiya, heyecan ve sanat dolu şehirleri, kahve plantasyonları ile programın içinde. .. Atlas ve Büyük Okyanusunu birbirine bağlayan, Kuzey ve Güney Amerika'yı birbirinden ayıran gezegenin en önemli su yollarından biri Panama kanalı, Havana'yı andıran mahalleleriyle Panamacity ve ülkesi de bu heyecan verici turun içinde. Gezgin ruhlar bu programı çok sevecek.

Üçüncü altın elma bir klasik. Peru Bolivya. İnka'ların izini Lima'dan La Paz'a takip ettiğimiz gezi, okyanusda, çölde, dünyanın en yüksek gemi yüzdürülebilir gölünde, And dağlarında kültürlerden kültürlere, iklimlerden iklimlere sürekli bir çeşitlilik sunuyor. Machu Picchu'nun, Tiawanaku kalıntılarının ve de Nazca Çizgileri'nin gizemi de ayrı bir keyif katıyor gezimize.

Mitolojide bir, bizde üç altın elma. Elmalar bu yolların düşünü kuranlara. Bekliyoruz..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.