EĞİTİM Haber Girişi : 19 Ocak 2021 23:08

Bursa’da 2020 YKS Beşincisi İş Bankası “Altın Gençler” Ödülüne Layık Görüldü

Bursa’da 2020 YKS Beşincisi İş Bankası “Altın Gençler” Ödülüne Layık Görüldü
Bursa’da 2020 YKS Beşincisi İş Bankası “Altın Gençler” Ödülüne Layık Görüldü KAFKAS HABER AJANSI / K. ALİ ERGÜL

Bursa’da 2020 YKS Beşincisi İş Bankası “Altın Gençler” Ödülüne Layık Görüldü

KAFKAS HABER AJANSI / K. ALİ ERGÜL

2020 Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üstün başarı elde eden ve Türkiye 5.(beşincisi) Bursa 1.(birincisi) olan Bursa’nın gururu Iğdırlı genç Yekta Eren Ercul Türkiye İş Bankası Tarafından “Altın Gençler” ödülüne layık görüldü.

2020 Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Sayısal alanda üstün başarı göstererek derece yapan Bursa1.(birincisi) Türkiye 5.(beşincisi) Yekta Eren Ercul, Türkiye İş Bankası Tarafından “Altın Gençler” ödülüne layık görülerek ödül ve plaketini teslim aldı.

 Üstün başarı göstererek “Altın  Gençler” grubuna katılan Yekta Eren Ercul’u İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali  adına; Bursa Üçevler İş Bankası Müdürü Sezayi Sürer, makamında ağırlayarak ödül ve plaketi takdim ettiler. Sezayi Sürer Altın Gençlerden biri olan Yekta Eren Ercul’u Genel Müdür adına tebrik ederek kutladılar.Sürer gencimizin başarısında katkıda bulunan ailesini ve değerli öğretmenlerimizi kutluyorum. Altın Gençler uygulamamızı da 1971 yılından bu yana, 49 yıldır sürdürüyoruz.Sezayi Sürer Genel Müdürleri Adnan Bali’nin sözlerini hatırlatarak. “Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz gençlerimizin, çocuklarımızın eğitimine özel bir önem veriyoruz ve bu alanda uzun soluklu inisiyatifler üstleniyoruz. Bu uygulama ile ödül alan Altın Gençlerimizin, ileride aynı disiplin ve özveriyle çalışmaya devam ederek daha büyük başarılara imza atacaklarına, tüm gençlerimize iyi örnek olacaklarına inanıyorum”. “Ülkemiz, disiplinli ve özveriyle çalışan başarılı gençlerimiz sayesinde geleceğe daha da güçlü ve sağlıklı bir şekilde taşınacaktır” sözlerini hatırlatan Sürer “Darısı tüm gençlerimizin başına.” diyerek.Yekta Eren Ercul’u tekrar tebrik ettiler.

Yekta Eren Ercul; “İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan “Altın Gençler” projesi her öğrencinin başarısının arttırılması konusunda destekleyici bir rol üstlenmiştir. ”Altın Gençler” grubunda olmam beni mutlu etmiştir.İş Bankası ailesine,Sayın Genel Müdürümüz Adnan Bali’ye ve Genel Müdür adına Plaketi ve ödülü takdim eden Bursa Üçevler İş Bankası Müdürü Sezayi Sürer’e teşekkür ediyorum”.dedi.

(BA-BA-S)  BURSA (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / K. ALİ ERGÜL

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.