KARS Haber Girişi : 25 Aralık 2022 00:28

Bursa KAISİAD’dan Muhteşem Buluşma

Bursa KAISİAD’dan Muhteşem Buluşma
Bursa KAISİAD’dan Muhteşem Buluşma KAFKAS HABER AJANSI / K. ALİ ERGÜL

Bursa KAISİAD’dan Muhteşem Buluşma

KAFKAS HABER AJANSI / K. ALİ ERGÜL

Bursa KAISİAD yönetimi Bursa siyasetçileri, iş insanları,bürokratları ve dernek yöneticileri ile kahvaltıda buluştular.

KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği)Bursa Yönetim Başkanı Yener Bulut başkanlığında organize edilen birlik ve beraberlik adı altında kahvaltılı toplantı ve dayanışma programı yapıldı.Toplantıya Bursa milletvekilleri,belediye başkan ve vekilleri,iş insanları,siyasi parti başkan ve yöneticileri,dernek başkan ve yöneticileri ve bürokratlar katılım sağladı.Kahvaltılı toplantıda Milletvekilleri,siyasi parti temsilcileri,belediye başkanları selamlama konuşmaları yaptılar.Yardım ve desteklerinden dolayı iş insanlarına plaket verildi.

KAISİAD Başkanı Yener Bulut: “Sayın Protokol Kıymetli Misafirlerimiz ve Kıymetli KAİSİAD ailemiz Bursa KAİSİAD’ımızın düzenlemiş Olduğu Kahvaltı etkinliğine Hoş geldiniz Sefalar getirdiniz Sarıkamış yaramdır, Borandır Sarıkamış Sarıkamış Ayazdır, Destandır Sarıkamış Tam 90 bin ANADIR Sarıkamış Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sarıkamış Şehitlerimiz olmak üzere vatan için canını feda eden Şehit ve Gazilerimizi Rahmetle yad ediyoruz. Ruhları Şad Mekanları Cennet olsun.

2019 Yılında Kars, Ardahan, Iğdırlı Sanayici , İş insanı ve Bürokratlaırımızın Bursamızda Söz Sahibi olması amacıyla Bursa KAİSİAD kuruldu.

Gelinen noktada sadece KAİSİAD’ların olduğu illerde değil tüm Türkiyede Söz sahibi olması gerektiği ve bulunduğumuz şehirlerle doğduğumuz topraklara daha doğrusu tüm Türkiye’ye değer katacak işler yapmamız gerektiği kararını alarak TÜM KAİSİAD PLATFORMU nu oluşturduk.

İlk tanıtım toplantısı Gebzede Marmara KAİSİAD çatısı altında yapılmış olup Bursa KAİSİAD olarak düzenlemiş olduğumuz 2. Tanıtım toplantısına Katıldığınız için  BURSA KAİSİAD ailesi adına hepinize teşekkür ederim.”dedi.

(KAE-BA-S) BURSA (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / K. Ali Ergül

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.