KARS Haber Girişi : 11 Eylül 2021 23:57

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı açılışa hazırlanıyor

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı açılışa hazırlanıyor
Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı açılışa hazırlanıyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı açılışa hazırlanıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi Doğu Anadolu bölge sorumlusu Erol Hacigül, İl Başkanı Muhamet Karahal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Hacıgül, 14 Eylül günü yapılacak il başkanlığı binasının açılışına tüm Kars halkını davet etti.

Muhammet Karahal’ın muhasebe bürosunda parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleriyle bir araya gelen BBP MKYK üyesi Doğu Anadolu bölge sorumlusu Erol Hacigül, partinin ülke genelinde büyük bir ivme kazandığını ifade edere Kars’ta da güçlü bir yapılanma içine girdiklerini söyledi.

Erol Hacigül düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Muhammet başkanın yeni atanması ve önümüzdeki Salı günü sayın genel başkanımızın Kars il teşkilatı için Kars’a gelecek olması nedeniyle bugün burada bir araya geldik. Partimizin yeni il başkanı Muhammet Karahal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunduk ve kendisine başarı dileklerimizi ilettik. Yeni başkanımdan Kars’ımıza ülkemize hayırlı hizmetler vermesini bekliyorum.” dedi.

BBP’nin 29 senelik siyasi bir parti olduğunu ifade eden Hacıgül, “Bu süre içinde çeşitli dönemlerde seçimlere girmiş ve seçimlerde de halkımızın teveccühlerine mazhar olmuş, çeşitli belediyeler kazanmıştır. Bugün Kars ilimizde il teşkilatımızla birlikte önümüzdeki seçimlerde inşallah hedefimiz Kars belediye başkanlığı almak, bu bölgede milletvekili çıkarmak ve belediye meclisinde söz sahibi olmaktır. Bu manada arkadaşlarımızda heyecan gördüm. Bu üstün gayret ve heyecanın devamını diliyorum. İnşallah bu heyecan üstün gayretleri bizlere belediye başkanlığını, milletvekilliğini ve meclis üyeliklerini getireceğine inanıyorum. Bu bölgede sevilen bir il başkanımız var, bölgeyi çok iyi tanıyan il başkanımız var çok iyi bir ekibi var, inandığımız değerlerin misyonunu bilen bir il başkanımız var. Bütün bunların yanında birlikte çalışacağı ekibi var. Biz bu ekiple beraber samimiyetle yola çıkıldığında başarılmayacak bir şeyin olmadığını görüyoruz. İnşallah başaracaklardır. Buradan bütün Kars halkına bizleri dinleyen, izleyen herkese Salı günü yapacağımız açılışımıza bekliyoruz. İnşallah bir arada BBP’nin hak ettiği yere gelmesini bekliyoruz. İnşallah il başkanımız, teşkilatımız hayırla vesile olur Kars’ımıza, ülkemize, milletimize, değerlerimize önemli katkıları olur” diye konuştu.

BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal da “Partimizin ilimizde güçlenmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabi ki kazanmak istiyoruz. BBP, büyük bir geçmişi olan bir partidir. Allah’ın izniyle ekibimizle birlikte bu başarılara imza atacağız. Allah utandırmasın” dedi.

BBP MKYK üyesi Doğu Anadolu bölge sorumlusu Erol Hacigül, Kars ziyaretinin ardından Ardahan’a hareket etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Av. Taha Doğan 12 Eylül 2021 07:29

    Allah hayırlı uğurlu etsin. Muhammet Karahal Kars için büyük bir şans. Ekibi ile birlikte güzel işlere imza atacaklarına eminim. Bu atama limdiden Karsa bir ses getirdi.