KARS Haber Girişi : 11 Temmuz 2020 22:25

Çalkın ve Sancar el ele köylerde

Çalkın ve Sancar el ele köylerde
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Çalkın ve Sancar el ele köylerde
Çalkın ve Sancar el ele köylerde

Çalkın ve Sancar el ele köylerde

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, il encümeni Nizamettin Karabulutlu ve AK Parti teşkilatıyla birlikte Kurudere ve Subatan grubu köylerine giderek vatandaşlarla buluştu.

Çalkın ve Sancar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını köylülere ileterek sorunlarını dinleyip, istek ve taleplerini aldılar. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, seçimden seçime değil de her zaman AK Parti’nin sahada olduğunu görmekten mutluluk duydukları belirterek teşekkür ettiler.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “Bizler halk için hak yolunda sizlere hizmet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve parti liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu hizmetlerimize devam ediyoruz. “Durmak Yok Yola Devam” sloganını unutmadığımız gibi sizleri de unutmuyoruz. Hükümet olarak her türlü ihtiyacınızda çözümler üretiyoruz. Sizlerin mutluluğu bizleri daha da güçlendiriyor. Sizler var oldukça bizlerde var oluyoruz. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır.” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar da, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 65. Dönem UDH Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ve Tarım Komisyonu başkanımız sayın Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın sizlere selamını getirdik. Alışılmışın dışında bizler her zaman Kars Merkez ilçe olarak 72ç köyümüzü sürekli ziyaret ediyor ve sizlerle buluyoruz. Seçimden seçime değil her zaman yanınızdayız. Bizler sizlere geldiğimiz gibi sizlerde zaten istediğiniz zaman partimize geliyor veya telefonla da bizlere ulaşıyorsunuz. Sizlerde böylelikle pandemi sürecinde bile halkımızın yanında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.