GÜNCEL Haber Girişi : 21 Şubat 2018 20:34

Canlı Canlı Kars Kaşarı

Canlı Canlı Kars Kaşarı
Dr. İmbat Muğlu ile birlikte Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Stratejik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye’nin Ulusal Güvenliği ve Ulusal Çıkarı Perspektifinden “Zeytin Dalı Harekatı” konulu panelin ardından şehir turuna çıkan Güvenlik ve Strat

Canlı Canlı Kars Kaşarı

KAFKAS HABER AJANSI

Dr. İmbat Muğlu ile birlikte Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Stratejik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye’nin Ulusal Güvenliği ve Ulusal Çıkarı Perspektifinden “Zeytin Dalı Harekatı” konulu panelin ardından şehir turuna çıkan Güvenlik ve Strateji Uzmanı Abdullah Ağar, katıldığı bir TV’nin canlı yayınında konuşmasını Kars Kaşarı tadarak yaptı.

Kars kaşarının lezzeti canlı yayına kadar gitti. Abdullah Ağar, Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili bir TV’nin canlı yayınına katıldı. Bu sırada annesinin isteği üzerine kaşar almak için Taşkın Ticarette bulunan Abdullah Ağar, lezzetini tattığı kaşarı elinden bırakamadı. Bir elinde kaşar bir elinde telefonla katıldığı canlı yayında kaşardan tadan Ağar, Kars kaşarının etkisini unutamayacak bu anı yaşamanın farkını da yaşadı ve yaşattı.

Ağar, twitter hesabından da şu duyguları paylaştı:

“Kars’a gitmişken Kars Kaşarı al!” diyen anamın talimatıyla,

Kars Kaşarı almaya gittiğim Kars Kaşarcısında,

Kars Kaşarcısı Amcanın “Yi” didiği Kars Kaşarını yirken...

TV’de PROG’a KATILIRKENE!

Bu kadder yani, “Sızmadan, bari ben sızdırayım” didim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.