KARS Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 09:41

Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan Önemli Yatırımlara Büyük Destek

Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan Önemli Yatırımlara Büyük Destek
Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan Önemli Yatırımlara Büyük Destek KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan Önemli Yatırımlara Büyük Destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars il merkezi ve ilçelerle ilgili olarak yapılan ve planlanan önemli yatırımlar hususunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüştüklerini bildirdiler.

Şehrimizi bir bütün olarak daha iyi seviyelere ulaştırmak üzere büyük bir gayret içinde hareket ettiklerini ve bu minvalde bakanlıklarla mütemadiyen temas halinde olduklarını söyleyen Arslan ve Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un desteğiyle başlayıp devam eden ve destek sözü aldıkları önemli projeler olduğunu ifade ettiler.

Arslan ve Kılıç,

“İl ve ilçe belediyelerimize araç temini ve projelerin hayata geçirilmesi, sokak sağlıklaştırılması, Cumhuriyet ve Örnek Mahallesi millet bahçeleri, Kars ve Sarıkamış’taki kentsel dönüşümler, Kars ve ilçelerine hizmet edecek katı atık arıtma projesi, Kars Şehirlerarası Otobüs Terminali, daha önce yaptığımız Susuz ilçesi içme suyu yatırımı, köylerimize taziye evi ve içme suyu temini, Çerme içme suyu hattının yenilenmesi gibi önemli hizmetlere verdikleri desteklerden dolayı, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve ekibine hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.