SİYASET Haber Girişi : 21 Haziran 2021 23:45

CHP Milletvekillerinden DAGC’ye ziyaret

CHP Milletvekillerinden DAGC’ye ziyaret
CHP Milletvekillerinden DAGC’ye ziyaret KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

CHP Milletvekillerinden DAGC’ye ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Erzurum’da bulunan CHP İstanbul Milletvekili Yüksel  Mansur Kılınç ile Eskişehir Milletvekili Utku Çakır Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Başkan Feridun Fazıl Özsoy, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin de hazır bulunduğu ziyarette CHP milletvekillerine Erzurum ve bölge illerindeki basın kuruluşları ve sorunlarıyla ilgili bilgi verdi.  Gazeteci kökenli milletvekillerinin ziyaretinde  Yerel Basının Sorunları, Erzurum Basını ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Özsoy, özellikle internet yasası ve gazetecilik meslek yasasının çıkarılmasını beklediklerini ifade etti.  Bu iki yasanın olmayışının sorunları artırdığını ifade eden Özsoy,  halkın gündemini Ankara’ya taşıyan yerel basının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekilleri Yüksel  Mansur Kılınç ile Eskişehir Milletvekili Utku Çakır da  bir süreden beri illere giderek, vatandaş ve STK’larla görüştüklerini hatırlattı. Milletvekilleri görüşmelerden elde edilen verilerin meclise taşınacağını, sorunların çözümü için çalışmalar yapılacağını kaydetti.

(BA-BA-S) ERZURUM (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.