GÜNCEL Haber Girişi : 10 Mart 2018 14:20

Coşkun Altun’a AK Ziyaret

Coşkun Altun’a AK Ziyaret
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Yönetim Kurulu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’u makamında ziyaret ederek ilçe hakkında istişarelerde bulundu.

Coşkun Altun’a AK Ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Yönetim Kurulu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’u makamında ziyaret ederek ilçe hakkında istişarelerde bulundu.

Selim İlçesi’nin, Başkan Coşkun Altun’la birlikte büyük bir ivme kazandığını, her zaman yenilikler sunduğunu söyledi. Başkan Altun’u başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Çalkın, AK Parti iktidarları döneminin gelişmişlik ve kalkınmışlık imkanları sunduğunu bu imkanları da Coşkun Altun’un iyi değerlendirdiğini belirtti. AK Parti olarak belediyelere en güzel hizmetleri sunmaları için büyük destek verdiklerinin de çizen Çalkın, “Başta Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a ve Milletvekilimiz Selahattin Beyribey’e Kars için gösterdikleri üstün gayret ve çabalardan ve hizmetlerden, yatırımlardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Selim Belediye Başkanımız Coşkun Altun, son derece başarılı ve aktif bir başkan. Kendisi sürekli yenilikler getiriyor ve ilçeye her gittiğimizde birbirinden güzel hizmetlerle karşılaşıyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. El ele vererek güzellikler için çalışıyoruz. Buradan Başkan Altun’a bir kez daha gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve tüm ekibini, ilçe teşkilatımızı da kutluyorum. İlçe Başkanımız Zekeriya Yurdalan da Selim için büyük çaba sarf etmektedir. İşte böyle ekip çalışması ruhu olunca ortaya da bu güzellikler çıkıyor.” dedi.

Başkan Coşkun Altun da AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek ilçelerindeki hizmetler konusunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bakan Arslan’a ve Milletvekili Beyribey’e de desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Altun, “Bizler AK Parti il teşkilatımız ve İlçe Başkanımız Zekeriya Yurdalan istişareyle çalışmaktayız. Ekip ruhuyla hareket etmekteyiz. Tüm emeği olanların emeklerinden ALLAH razı olsun. Amacımız Halim Selim ilçemizi daha yaşanılabilir hale getirmektir. Bunun için çabalıyoruz. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.