GÜNCEL Haber Girişi : 26 Aralık 2021 02:27

Crystal Snow Butik Otel Sarıkamış’ta hizmete açıldı

Crystal Snow Butik Otel Sarıkamış’ta hizmete açıldı
Crystal Snow Butik Otel Sarıkamış’ta hizmete açıldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Crystal Snow Butik Otel Sarıkamış’ta hizmete açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

New Holland traktörleri Kars bayisi olan Aküzüm Ailesi, bu yıl Hançerli mevkii Sarıkamış’ta 22 odalı 70 kişilik yatak kapasitesine sahip Crystal Snow Butik Otelini faaliyete geçirdi.

12 kişilik personel istihdam edilen otel kayak turizmine yeni bir anlayış getirdi.

Piste 500mt mesafedeki otelde kayak odası mevcut olup tecrübeli kayak hocaları ile hem yetişkin hem de çocuklarınıza kayak dersi imkânı da sunmakta.

Ayrıca misafirlerine Sarıkamış’ta bir ilk olan ATV Gezintisi keyfini de sunan otelde çocuk oyun odası, bilardo, masa tenisi, kış bahçesi gibi pek çok sosyal imkanlar da mevcuttur.

Balayı çiftlerine özel jakuzili odalarda sürprizler de sunan otelde ayrıca bebekli aileler için bebek bakıcısı da bulundurulmaktadır.

%100 müşteri memnuniyetini hedefleyen Crystal Snow Butik Otelde tüm korona tedbirleri dikkate alınmakta olup 7/24 salik personeli bulundurulmaktadır.

100 kişilik kış bahçesi bulunan Crystal Snow Butik Otel kayak turizminin yani sıra toplantı, seminer, düğün, nisan, sünnet vb gibi etkinlikleriniz için de gerekli tüm teknolojik altyapıya sahiptir.

Yeni yılda O Ses Türkiye’de Kars’ı temsil eden Ercan Kaya ve ekibinin konseri,

Oryantal Dans ve Kafkas Dans Gösterisi,

Noel Baba,

Havai Fişek,

Tombala Çekilişi,

Açık Havada Sıcak Şarap İkramı,

Gece Çorbası gibi pek çok etkinlik hazırlayan Crystal Snow Butik otelin tecrübeli Mutfak Şefi ve Pasta Şefinin lezzetli ikramlıklarını denemek isteyen müşterilerimiz için rezervasyon iletişim bilgileri şöyledir;

İstiklal Mah. Hançerli Düzü Küme Evleri No.30 Sarıkamış/Kars

Tel: 0474.502.12.12

0533.890.00.09

[email protected]

www.crystalsnowhotel.com

Sosyal Medya İletişim bilgilerimiz;

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.