KAFKASYA Haber Girişi : 03 Aralık 2017 14:22

Cumhurbaşkanından Sarıkamış’a Özel Teşekkür

Cumhurbaşkanından Sarıkamış’a Özel Teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars’a gelir gelmez seçim otobüsünden yaptığı konuşmada da ilk olarak Uçak Fiyatlarının pahalılığı ve sefer sayısının azlığından yakınmalara değindi.

Cumhurbaşkanından Sarıkamış’a Özel Teşekkür

KAFKAS HABER AJANSI / ÖZEL HABER

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada evet-hayır referandumunda yüzde 66.6 oyuyla büyük bir başarıya imza atan Sarıkamış için, “Buradan Sarıkamış’a Özellikle Teşekkür Ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars’a gelir gelmez seçim otobüsünden yaptığı konuşmada da ilk olarak Uçak Fiyatlarının pahalılığı ve sefer sayısının azlığından yakınmalara değindi.

Milletvekili Selahattin Beyribey’in konuşması sırasında kendisine hatırlattığını ayrıca Vali Rahmi Doğan’ın da araçla gelirken kulağına fısıldadığı uçak meselesiyle ilgili sevindiren haberleri verdi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürüne talimat verdiğini, hem uçak fiyatlarının düşürüleceğini, hem de sefer sayılarının artırılacağını söz vererek kendisinin de konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ifadelerde bulunurken de sık sık Sarıkamış vurgusu yaptı ve şehitler diyarı Sarıkamış’a ne kadar hizmet yapılırsa az olduğun söyledi.

Dedesi Kemal Mutlu’nun da Sarıkamış Allah-u Ekber Dağlarında şehit olduğunu (Allah Rahmet Eylesin) hatırlatarak bu anlamda da Sarıkamış’ın kendisi için çok önemli olduğunu anlattı.

Sarıkamış’taki 11 otelin 1400 yatak kapasitesiyle hizmet verdiğini de belirten Erdoğan, Sarıkamış’ın yaz ve kış turizminde önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyellere cevap verecek hizmetlerin aksatılmadan yapılacağının da sözünü verdi.

İşadamlarını, kayakseverleri de Sarıkamış’a davet eden Erdoğan her Sarıkamış ifadesine “Özellikle” sözünü ekleyerek Sarıkamış vurgusunu sıkça tekrarladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Özellikle” diyerek başladığı bu vurgularından biri de evet-hayır referandumu için Sarıkamış’ta alınan başarı için kullandı. Erdoğan, “Buradan Sarıkamış’a referandumda aldı yüzde 66.6’lık başarısı için özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Sarıkamış Belediye başkanı Göksal Toksoy da Cumhurbaşkanından duyduğu bu sözler karşısında salonda ayağa kalkarak Erdoğan’la göz göze geldi ve teşekkür etti.

Konuyla ilgili Kafkas Haber Ajansı’nın sorularını cevaplayan Başkan Göksal Toksoy, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizi onurlandırmıştır. Kendisine sonsuz teşekkür ediyor ve bundan sonra da ülkemiz için, ilimiz için en güzel şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.