KADIN Haber Girişi : 15 Nisan 2018 21:10

Dağpınar’da Futbol Turnuvası

Dağpınar’da Futbol Turnuvası
Kars’ta Dağpınar Belgesi’nde düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvasını Hasanoğlu Spor kazandı.

Dağpınar’da Futbol Turnuvası

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta Dağpınar Belgesi’nde düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvasını Hasanoğlu Spor kazandı.

Dağpınar Belediyesi’nin düzenlediği turnuvaya 16 takım katıldı. 2 hafta önce başlayan turnuvaya ilginin yoğun olması herkesi sevindirdi. Tatlı rekabet içinde geçen turnuvanın centilmen oyuncuları sürekli alkış aldı. Sporun centilmenlik ve bir yarış içinde geçtiğinin görüldüğü turnuvayı çok sayı da taraftar grupları da izledi.

Belediye Başkanı Ömer Vargün’ün sürekli takip ettiği turnuvada 1. Hasanoğlu Spor, 2. Gençlik Spor, 3. Belediye Spor oldu.

Final müsabakasını İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut da izledi. Finalin ardından kupa törenine geçildi. Belediye Başkanı Ömer Vargün ve İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut kupaları sahiplerine vererek bu mutluluğu birlikte yaşadılar.

Turnuvaya katılan takımlar Belediye Başkanı Ömer Vargün’e bu organizasyon için teşekkür ettiler ve devamının getirilmesini istediler.

Başkan Ömer Vargün de “Bizler belediye olarak bu tür turnuvaları sık sık yapacağız. Sporun yaygınlaşması demek sağlıklı nesillerin yetişmesi demektir. Bu tür organizasyonlarla hem spor yapmayı yaygınlaştırıyoruz hem de dostlukları pekiştiriyoruz. Bu organizasyonlar tanışmayı, kaynaşmayı ve birlikteliği de artırmaktadır. Ben buradan hem turnuvamıza katılan takımlara hem de taraftarlarına teşekkür ediyorum. İŞKUR İl Müdürümüz Sayın Yusuf Bulut’a da bizlere verdikleri desteklerden dolayı şükran duygularımızı iletiyoruz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.