KARS Haber Girişi : 25 Şubat 2020 21:12

Dart Birincileri Kars Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti

Dart Birincileri Kars Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Dart Birincileri Kars Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti
Dart Birincileri Kars Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti

Dart Birincileri Kars Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Okul sporları kapsamında Rize'de düzenlenen Dart müsabakasında Kars’ı temsilen katılan ve grup birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan, Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi Dart takımı Milli Eğitim Müdürümüz Cemalettin Güven'i makamında ziyaret etti.

Dereceye giren öğrencileri makamında kabul eden Güven; öğrencileri ve hocalarını  tebrik ederek, Türkiye finalleri için başarı dileklerinde bulundu. Öğrencilerin, "malzeme konusunda sıkıntı çekiyoruz" talebine kayıtsız kalmayarak Milli Eğitim Müdürlüğü olarak takıma malzeme konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. Ayrıca öğretmen ve öğrencilere birer hediye dağıttı.

Milli Eğitim Müdürü Güven; “Benim sizden tek isteğim sportif faaliyetlerde gösterdiğiniz başarınızı derslerinizde de göstermenizdir. Tüm okullarımızın gerek eğitim olarak, gerek sosyal faaliyetlerde başarı sağlamasını çok önemli görüyoruz. " dedi.

Okul idaresi, “Bizler de Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizleri makamında kabul eden ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemalettin Güven'e teşekkür ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.