KARS Düzenleme Tarihi : 07 Aralık 2020 23:10 Haber Girişi : 07 Aralık 2020 23:10

Demiral Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Demiral Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı
Demiral Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Demiral Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Demiral Ailesi, merhum İsmet Demiral'ın vefatı dolayısıyla cenaze törenine katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Demiral Ailesi adına taziye teşekkür mesajı yayınlayan Ayhan Demiral taziye mesajında şu ifadeleri kullandı; "Değerli aile büyüğümüz, babamız İsmet Demiral'ın vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Uzaktan, yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Türkiye'nin farklı kentlerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönül daşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz."

Demiral Ailesi adına -  Ayhan, Turan, Alinaci, Volkan Demiral

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Umur 09 Aralık 2020 03:08

    Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.