GÜNCEL Haber Girişi : 21 Eylül 2023 21:08

Diyetisyen Yağmur Özşahin

Diyetisyen Yağmur Özşahin
Diyetisyen Yağmur Özşahin KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Diyetisyen Yağmur Özşahin

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sürdürülebilir ve yasaksız beslenme, kişiye özel yaşam tarzı, sağlıklı bir vücut,hayat koşulları ve mutluluğu aynı cümle içinde kullanabiliyorsanız ve tüm bunları gerçekleştirebileceğinize inanıyorsanız sizi bekliyorum!

Toplam Vücut Ağırlığı

Toplam Yağ ve Kas Kütlesi

Bölgesel Kas ve Yağ Analizi

Hücre İçi/ Hücre Dışı Sıvı Analizi

ECW (Hücre Dışı Sıvı) Oranı

Alt ve Üst Vücut Dengesi

Obezite Derecesi

Beslenme Değerlendirmesi

İnBody Puanı

Hedef Kilo Kontrolü

VE DAHA BİR ÇOK PARAMETREYİ BULUNDURAN CİHAZIMIZDA SİZİ TARTILMAYA BEKLİYORUZ

Numara: 0555 032 0936

Mail: [email protected]

Instagram: dyt.yagmurozsahin

Adres: Ortakapı Mahallesi Atatürk Caddesi ASM iş merkezi No:119 Kat:3 Daire:22 Merkez/Kars

Bir diyetisyenin ilk hedefi her zaman etik olmak ve mesleğine saygılı olmak olmalıdır. Bir diğer önemli nokta ise popüler kültüre uyulmamalıdır. Biz diyetisyenler yapmalıyız ve bizim yaptıklarımız popüler olmalı. İnsanları insan oldukları için sevmeliyiz, görüntüleriyle değil.  Hayatımızın her alanı kıyaslamalarla dolu. Hele ki beden görüntüsü üstünden kıyaslamalar çok fazla. Kendi bedenimizi yine başka bir zamanda kendi bedenimizle kıyaslarken bile, atladığımız yüzlerce şey var. Kilo ve görüntü gibi iki değişkeni tutup diğer her şeyi gözardı etmek bana oldukça mantıksız geliyor. Kilo alabiliriz, kilo verebiliriz. Sonuçta insanız,robot değiliz. Hayatımızın dengesi gerçekten tek bir değişkene bağlı değil. Görüntü üzerinden ne yazık ki kendimize bir değer biçiyoruz. Ve ne yazık ki, ‘’ideal’’ olmadığımız zamanlarda kendimizi doğal olarak değersiz hissediyoruz. Aslında görüntü demek sağlık demek değil. Önemli olan noktanın sağlıklı olmak olduğunu kaçırıyoruz. Biz her halimizle güzeliz dolayısıyla ilk hedefimiz her zaman sağlıklı kalabilmek olmalı.

Beden algısı korkusuyla gelen her danışanı bu ofisten güler yüzle çıkarmak ve kendisini sevdirmek benim motivasyonum olacak. Çünkü siz her halinizle çok güzelsiniz ve ben sizi her halinizle çok seviyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.