KARS Haber Girişi : 27 Ağustos 2021 21:47

Doç. Dr. Hamit Serdar Başbuğ “Profesör” oldu

Doç. Dr. Hamit Serdar Başbuğ “Profesör” oldu
Doç. Dr. Hamit Serdar Başbuğ “Profesör” oldu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Doç. Dr. Hamit Serdar Başbuğ “Profesör” oldu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi öğretim üyesi Doç. Dr. Hamit Serdar Başbuğ “Profesör” oldu.

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesinin en eski öğretim üyelerinden birisi olan Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, 2009 yılında “Yardımcı Doçent” olarak başladığı ve bugüne kadar kesintisiz olarak devam ettiği görevinde terfi ederek, 17 Ağustos 2021 tarihli yönetim kurulu kararıyla “Profesör” kadrosuna atandı.

Kars, Ardahan, Iğdır ve Artvin halkı tarafından yakından tanınan, verdiği kaliteli sağlık hizmetiyle 12 yıldır binlerce hastaya şifa olan ve başarılı operasyonları ile adından sıkça söz ettiren Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, 1975 Antalya doğumludur. Aynı zamanda Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünün kurucu anabilim dalı başkanı olan ve Kars ilindeki ilk açık kalp ameliyatını da gerçekleştiren Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, güncel tedavi ve operasyon teknikleri ile halkımızın hizmetinde olmaya devam edecek.

Kars’ta yaşamaktan ve çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, “Profesörlük ünvanının bana yüklediği görev ve sorumluluk bilinci dahilinde daha yüksek bir motivasyon ve enerji ile hizmetlerime devam edeceğim” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.