KARS Haber Girişi : 12 Aralık 2022 23:22

DP Genel Başkanından KATSO Başkanı Alibeyoğlu’na ziyaret

DP Genel Başkanından KATSO Başkanı Alibeyoğlu’na ziyaret
DP Genel Başkanından KATSO Başkanı Alibeyoğlu’na ziyaret KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

DP Genel Başkanından KATSO Başkanı Alibeyoğlu’na ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kars programı kapsamında Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu’na ve Yönetimine yeni döneminde başarılar diledi.

Kars’ın önemli bir şehir olduğunu belirten Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ‘Odalar o şehrin kalkınması adına çok önemli bir misyon üstlenmekte. O şehrin gelişmesi ve ilerlemesinde odaların katkısı büyük. Kars’ın ekonomik rakamlarına baktığımız da Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin gelişimindeki katkısı görülüyor. Tarım ve hayvancılık kenti olma özelliğinin yanı sıra gelişen turizm potansiyeli ile Kars’ın, ülkemiz için önemli bir il olduğunu biliyorum. Türkiye’nin sorunlarının mutabakatla çözüleceği inancındayım. Bu mutabakatı sağlama görevinde siyasiler kadar, odaların büyük önemi bulunuyor. Ben, bizleri kabul etiğiniz için teşekkür ediyor, yeni döneminizde başarılar diliyorum’ dedi.

Türkiye’nin tarihi geçmişi olan, köklü bir partisinin genç liderini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, ‘Üye sayısı itibariyle Kars’ın önde gelen sivil toplum kuruluşuyuz. Ortak hedefimiz toplumu daha iyiye ulaştırmak. Sizler tarihi geçmişi olan ve bu ülkeye büyük hizmetleri olmuş bir partinin temsilcilerisiniz. Odamız da sizleri ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kars, sanayisi, tarımı, hayvancılığı ve turizmi ile hızla büyüyen ve gelişen bir şehir. Hayvancılık potansiyeline bakıldığında Kars Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden bir tanesi. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan peynir üretim tesislerimiz ile Türkiye’nin peynir ihtiyacını büyük oranda karşılamaktayız. Tarımda şeker pancarı ve tahıl çeşitliliği ile Türkiye’nin lider kentlerinden bir tanesi. Aynı zaman da tarihi bakımdan da eşsiz güzellikleri ve özellikleri barındıran bir kent. Kış turizmi, tarih turizmi, din turizmi, doğa turizmi açısından da ilimiz Kars eşsiz özelliklere sahip bir kent. Oda olarak da böylesine güçlü bir şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Projelerimiz ile Kars’ın gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ben ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, başarı dileklerimi sunuyorum’ dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.