KARS Haber Girişi : 08 Mart 2020 17:55

Dr. Cleanse Kars, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel klip hazırladı

Dr. Cleanse Kars, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel klip hazırladı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Dr. Cleanse Kars, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel klip hazırladı
Dr. Cleanse Kars, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel klip hazırladı Dr. Cleanse Kars, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel klip hazırladı

Dr. Cleanse Kars, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel klip hazırladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Cleanse Kars, sosyal sorumluluk projesi kapmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel “Biz birlikte çok güçlüyüz” temasıyla bir video klip hazırladı.

Yaklaşık 1 ay süren çalışmalarda, aktif çalışma hayatındaki 13 kadın ile çekim yapıldı. Emek, zarafet, gelecek, adalet,, renk, umut, başarı, şefkat, çaba, alın teri, yenilikçi, saygı, çevik temaların işlendiği video klipte kadının çalışma hayatındaki başarısı işlendi.

Dr. Cleanse Kars yetkilisi Alev Alp, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘ne özel çok emek harcayarak çektiğimiz bu reklam filmimizi tüm dünyadaki emekçi Kadınlarımıza adıyoruz. Çekimlerimiz 1 ay boyunca sürdü . Aktif çalışma hayatındaki 13 kadın ile çekim yapıldı. Her bir kadınımızın özel olan özellikleri ele alındı. Bütün kadınlarımız çok özel özelliklere sahip fakat biz sadece 13 kadını kadrajımıza sığdırdık.” diye konuştu.

Alp ayrıca, tüm kadınların çok özel olduğuna değinerek, “Biz birlikte çok güçlüyüz” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.