KARS Haber Girişi : 20 Şubat 2022 00:08

Dr. Erdoğan Yıldırım’dan can dostlara destek çağrısı

Dr. Erdoğan Yıldırım’dan can dostlara destek çağrısı
Dr. Erdoğan Yıldırım’dan can dostlara destek çağrısı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Erdoğan Yıldırım’dan can dostlara destek çağrısı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-DER) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, can dostlarımız sokak hayvanları için duyarlı olunması çağrısında bulundu.

KAI-DER Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım,  yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarında sokak hayvanlarına yiyecek dağıtarak farkındalık oluşturuyor.  Her fırsatta can dostları yalnız bırakmadığını belirten Yıldırım, sokak hayvanlarının yiyeceğin yanında sıcak bir ilgiye de ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Genel Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım, “Ülkemiz genelinde isteğimizin dışında bir çok alanda zor günler geçiriyoruz, can dostlarımız olan hayvanlar bu kış aylarında çok zorluklar çekmekteler. Zaman zaman çeşitli görsel ve basılı yayınlarda zor şartlarda yaşadıklarına şahitlik ediyoruz, içimiz sızlıyor. Ailem ve ben bu duruma duyarsız kalmamak için derdini anlatamayan can dostlarımıza yardım etmeye çalıştık. İhtiyacımız olan bereketin habercisi yoğun bir şekilde yağan yağmurda onlarla beraber olup bir nebzede olsa yardım etmeye ve karınlarını doyurmaya çalıştık. Sizlerden de ricam hayvan dostlarımız için her zaman duyarlı olup yardım etmenizdir.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.