GÜNCEL Haber Girişi : 02 Aralık 2023 23:31

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Dr. Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KAIFED GENEL BAŞKANI DR. ERDOĞAN YILDIRIM’IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engellilere yönelik toplumsal bilincin ve farkındalığın artırması, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, seslerini dünyaya duyurmak adına düzenlenen etkinliklerle gündeme taşınan özel bir gündür.

Engellilik sadece engelli bireyleri ve ailelerini değil, tüm toplumu ve tüm kesimleri yakından ilgilendiren önemli bir konudur. Engelli bireylerimizin her biri mutlu, konforlu ve kolay bir hayat standardına kavuşuncaya kadar gayretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Amacımız, engelli bireylerimiz için çok daha fazla çalışmak ama aynı zamanda çözüm ortağı olarak kendileriyle yol arkadaşlığı yapmaktır.

Doğuştan ya da sonradan herhangi bir hastalık veya kaza sonucu toplumsal yaşama uyum sağlamakta veya tek başına yaşamını sürdürmekte güçlük çeken engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak açısından rehberlik ve rehabilitasyon hizmetlerinin geliştirilmesi, engellilere yönelik sağlık ve eğitim hizmeti veren kuruluşların sayısının artırılması önem taşımaktadır.

Sevgi bütün engelleri aşar. Sevgi, o kadar yücedir, bütün kötülüklerin, zorlukların üstesinden gelmeye o kadar muktedirdir ki bütün engelleri aşar. Unutmayalım ki, hiç kimse engelli olmayı seçmez ve herkes her an engelli duruma gelebilir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelsiz bir dünya temenni ediyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.