KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 02:25

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Anneler Günü Kutlama Mesajı

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Anneler Günü Kutlama Mesajı
Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Anneler Günü Kutlama Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Anneler Günü Kutlama Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KAIFED GENEL BAŞKANI DR. ERDOĞAN YILDIRIM’IN 12 MAYIS ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Anneler, her kültürde yeri doldurulamaz kutsal varlıklardır. Ancak onların bizim kültürümüzdeki değeri bambaşkadır. Bizim kültürümüzde cennet anaların ayaklarının altındadır. Bizim kültürümüzde ana gibi yar yoktur. Bizim kültürümüzde anaların hakkı ödenmez. Bu manada “Cennet anaların ayağı altındadır. Onlara öf bile demeyin.” düsturuyla annelerimize en yüksek makamı vermiş bir medeniyetin mensubu olarak annelerimizi, büyüklerimizi başımıza taç ederek, onların hayır dualarını almanın mutlu, sağlıklı, başarılı bir toplumun en önemli temel taşı olduğunun bilincindeyiz.

Sevgi ve destekleriyle güçlü yarınların kurucuları olan annelerimiz aynı zamanda toplumunda mimarlarıdır. Birlikteliğimizi sağlayan değerlerin hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğunu hiçbir zaman, hiçbir koşulda unutmamalıyız.

Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren kişilerdir annelerimiz.

Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, ilk hamimiz, sığınağımız, gücümüz olan annelerimiz, ülkemizden, milletimizden, çocuklarından hayır dualarını eksik etmesin.

Sevgi, şefkat ve sabırla, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.

Annelerimizi bu anlamlı günde mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak annelerimiz için en büyük armağandır. Annelerin istediği tek şey htırlanmak, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmektir. Annelerimize hak ettikleri değeri göstermek, annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; evlatlarından hiçbir emeğini esirgemeyen tüm Annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.