GÜNCEL Haber Girişi : 17 Haziran 2023 23:00

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Babalar Günü Meajı

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Babalar Günü Meajı
Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Babalar Günü Meajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Babalar Günü Meajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KAIFED GENEL BAŞKANI VE İYİ PARTİ ORTA DOĞU POLİTİKALARI BAŞKAN YARDIMCISI DR. ERDOĞAN YILDIRIM’IN 18 HAZİRAN BABALAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Toplumsal anlamda güven ve aidiyet duygusunun sembolü olan baba ocağı; bizleri hayata hazırlayan bir okul, hasretini çektiğimiz sıla, doğup büyüdüğümüz vatan toprağı gibidir. Gönlümüzde daima sevgisini taşıdığımız, hayatın tüm güzellik ve zorluklarında hep yanı başımızda oluşlarından güç aldığımız ve şefkatiyle bizi sarıp kucaklayan ilham kaynağımız babalarımıza vefa, saygı ve minnet duygularıyla yaklaşmak en temel vazifelerimizdendir.

Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailemizin koruyucusu olan en değerli varlıklarımızdır. Aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirerek bizlere güç veren babalarımız, ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir hayat sürmesini sağlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, çocuklarının geleceğe güvenle hazırlanmasında ve sosyal hayata atılmasında önemli bir yer tutmaktadır.

 Bizleri hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve güveni daima aranan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Herkesin hayatında zor günlerinde elinden tutan, sıcak bir gülümsemesiyle kalbini ısıtan, sevgi ve güveni öğreneceği bir babaya ihtiyacı vardır. Yaşımız kaç olursa olsun baba figürümüz hayatımızın her döneminde önemlidir. Toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir.

Yaşamları boyunca, kendilerini adadıkları aile fertlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için canla başla çalışmalarının yanı sıra, çocuklarına karşı gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini sağlayan ve onları geleceğe hazırlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir.

 Bu doğrultuda babalarımızın değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalıyız.

18 Haziran Babalar Günü vesilesiyle aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli babaları başta olmak üzere kahramanlık ve fedakarlıkla görev yapan tüm mensuplarımızın ve onların çok kıymetli babalarının bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyorum. Kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde huzur dolu bir ömür diliyor, ebediyete intikal etmiş tüm saygıdeğer babaları da rahmetle anıyorum. Babalar Gününüz Kutlu Olsun.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.