KARS Haber Girişi : 22 Ocak 2022 02:27

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın sömestr tatili mesajı

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın sömestr tatili mesajı
Dr. Erdoğan Yıldırım’ın sömestr tatili mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın sömestr tatili mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, sömestr tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

"Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum" diyen KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, “2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını tamamladığımız bugünde öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” açıklamasını yaptı.

Dr. Erdoğan Yıldırım, öğrencilerin iki hafta boyunca dinlenip, önümüzdeki dönem için yeni hedefler belirlemesi gerektiğini belirterek, “Sevgili Öğrenciler; eğlenmeyi en çok siz hak ediyorsunuz. Bu tatili hem dinlenme hem de eksikleri tamamlayıp, yeni döneme daha güçlü başlamak için fırsat görmelisiniz ve bol bol kitap okumalısınız.” dedi.

Velilere de seslenen Yıldırım, “Bbaşarı karne notlarından ibaret görülmemelidir. Öğrencilerimizin başarılı ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi hepimizin ortak arzusudur. Çocuklarımızın başarısı sadece karneden ibaret değildir. Derslerinde başarılı olmalarını isteriz; ama iyi, vatanına, milletine faydalı bir insan olarak yetişmesi de ayrıca önemlidir. Bu anlamda gerçek başarı her ikisinin de birleşmesinden doğar.” diye konuştu.

Yıldırım mesajını şu ifadelerle noktaladı:

“Öğretmenlerimiz; ağır pandemi şartları altında yorucu bir ders yılı boyunca fedakârca çalıştınız. Sunmuş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür eder, öğretmen ve velilerimize sağlık ve mutluluk dolu günler diler, sevgili öğrencilerimizin de tatillerinin gönüllerince geçmesini dilerim.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.