SAĞLIK Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 23:28

Dr. Gökhan Perincek; Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin, Önce Aşıya

Dr. Gökhan Perincek; Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin, Önce Aşıya
Dr. Gökhan Perincek; Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin, Önce Aşıya KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Gökhan Perincek; Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin, Önce Aşıya

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Covid-19 pandemisi nedeniyle açıklama yapan Türk Toraks Derneği Kars İl temsilcisi Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gökhan Perincek, “Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin, Önce Aşıya” çağrısında bulundu.

Toplum olarak bayramların ve bayramlaşmanın bizim için daha önemli olduğunu özellikle büyüklerimizin ziyareti, bir araya gelmelerin yaygın olduğunu belirten Perincek, bu bayram hızlıca normal yaşantımıza dönmemiz acısından bayram öncesi aşı olamayan hemşerilerimizin en kısa zamanda aşılarını yaptırmaları gerektiğini belirtti. Valiliğimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ilimizde ve ilçelerde birçok noktada aşı uygulama alanları oluşturulduğunu, buralarda bayram boyunca da aşılama hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Bununla birlikte kurban kesimi ve sonrasında bayramlaşma ve ziyaretlerde; Maske, Mesafe, Temizlik kurallarının unutulmaması olabildiğince bayram ziyaretlerin yapılmaması, özellikle il dışından gelenlerle mesafeli olunması gerektiğini söyledi.

Perincek; bayramı bayram tadında geçirebilmek için bayram öncesi tüm hemşerilerimizin aşılarını yaptırmaları gerektiğini hatırlattı.  

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK