SAĞLIK Haber Girişi : 10 Şubat 2021 22:27

Dr. Gökhan Perincek; Daha sağlıklı günler için, haydi aşıya

Dr. Gökhan Perincek; Daha sağlıklı günler için, haydi aşıya
Dr. Gökhan Perincek; Daha sağlıklı günler için, haydi aşıya KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Gökhan Perincek; Daha sağlıklı günler için, haydi aşıya

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Covid-19 ulusal aşı programı nedeniyle açıklama yapan Türk Toraks Derneği Kars İl temsilcisi Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gökhan Perincek, “Daha sağlıklı günler için, haydi aşıya” çağrısında bulundu.

Bilindiği üzere ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Covid 19 aşılamasının başladığını belirten Perincek; bölgede aşılama oranlarının en yüksek iller arasında Kars’ın ilk sırada yer aldığını, bunun bizler için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Hemşerilerimizin Sağlık bakanlığınca aşılama programında belirtilen yaş guruplarını takip ederek Covid 19 aşılarını yaptırmaya devem etmeleri gerektiğini ifade ederek bunun hastalıktan korunmanın en önemli yollarından bir olduğunu söyledi ve “Bu sayede toplumsal olarak bağışıklık kazanabiliriz” dedi.

Perincek ayrıca, “Sevdiklerimizle daha sağlıklı günler geçirmek için aşının yanında Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyelim, bu salgını yenmek bizim elimizde” diye konuştu. 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.