SAĞLIK Düzenleme Tarihi : 29 Kasım 2020 22:07 Haber Girişi : 29 Kasım 2020 22:08

Dr. Gökhan Perincek; Evimiz En Güvenli Yerimiz

Dr. Gökhan Perincek; Evimiz En Güvenli Yerimiz
Dr. Gökhan Perincek; Evimiz En Güvenli Yerimiz KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Gökhan Perincek; Evimiz En Güvenli Yerimiz

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Covid-19 pandemisi nedeniyle açıklama yapan Türk Toraks Derneği Kars İl temsilcisi Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gökhan Perincek, “Evimiz En Güvenli Yerimizdir” dedi.

Dr. Perincek, 2Bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Kars’ta Covid-19 hasta sayısında belirgin bir artış gözlenmekte. Bununla ilgili olarak; ilimizde sayın valimiz Türker Öksüz başkanlığında il pandemi kurulunun almış olduğu kararlar ve bu kararların titizlikle uygulanmasına karşın Covid 19 yakalanan ve bu sebeple hayatını kaybeden hasta sayımızda belirgin artış olmakta. Bunu önlemek biz Karslıların elinde” diye konuştu.

Perincek ayrıca, “Havaların soğumasıyla birlikte evimizde daha fazla vakit geçirmemiz gerektiğini bunu yaparken daha az sosyalleşmeliyiz, eş, dost, akraba ziyaretleri yerine çocuklarımızla vakit geçirmeli, kendimize zaman ayırmalıyız” dedi.

Perincek daha sonra şunları söyledi:

“Şimdi yapacağımız ev gezmeleri belki de ileriki zamanlarda sevdiklerimizle bir daha bir araya gelemememize neden olacaktır. Daha güzel günlere hep birlikte sağlıkla ulaşmak için şimdi daha az görüşelim, bu salgın döneminde en güvenli yer olan Evimizde daha fazla vakit geçirelim. Unutulmamalı ki Maske, Mesafe, Temizlik artık hayatımızın vazgeçilmez üçlüsüdür. Bu kuralları hayatımızın bir parçası haline getirelim.”  

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.