SAĞLIK Haber Girişi : 04 Haziran 2021 22:52

Dr. Gökhan Perincek; TAT’ımızı Bozmayalım!

Dr. Gökhan Perincek; TAT’ımızı Bozmayalım!
Dr. Gökhan Perincek; TAT’ımızı Bozmayalım! KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Gökhan Perincek; TAT’ımızı Bozmayalım!

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Covid-19 pandemisi nedeniyle açıklama yapan Türk Toraks Derneği Kars İl temsilcisi Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gökhan Perincek, artan hasta sayılarıyla ilgili olarak; Covid 19 salgınından korunmanın en önemli yolunun tedbirlere uymak olduğunu belirtti.

Perincek, Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarının hayatımızın bir parçası olması gerektiğini belirterek, bununla birlikte Sağlık Bakanlığımızca aşılama programına hız verildiği ve bu nedenle yaş gruplarını takip ederek kendimiz ve yakınlarımız için muhakkak aşılarımızı yaptırmamız gerektiğini vurguladı.

Perincek, Covid 19 hastalığına yakalanan bazı kişilerin hastalığı küçümsediğini ve ilaç tedavisine yeterince özen göstermediklerini gözlemlediklerini de söyleyerek, bu hastalar daha sonra akciğer tutulumları ilerlemiş ve daha kötü durumda hastaneye başvurduklarını, bunların bir kısmını yoğun bakım ünitesinde takip etmek zorunda kaldıklarını kaydetti. Perincek, maalesef bazı hastaları kaybettiklerini  aktararak, bu nedenden dolayı tedaviye erken dönemde başlaması ve tedavinin aksatılmamasının gerektiğini belirtti.

Perincek; “Daha güzel günler için, kendimiz için, sevdiklerimiz için TAT’ımızı Bozmayalım ! Tedbirlere uyalım, Aşımızı yaptıralım, Tedavimizi aksatmayalım” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.