SİYASET Haber Girişi : 01 Aralık 2023 22:31

Dr. Selçuk Avşar, CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Dr. Selçuk Avşar, CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı
Dr. Selçuk Avşar, CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Selçuk Avşar, CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı hemşehrimiz Doktor Selçuk Avşar, partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yaptı.

Ailesi ve sevenleriyle parti binasına gelen Avşar, başvuru dosyasını CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir’e teslim etti. Burada gazetecilere açıklama yapan Avşar, “CHP gibi 100 yaşında ulu bir çınarın gölgesi altında Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatımda beni yalnız bırakmadığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Avşar açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kars’ta doğdum, Kars’ta büyüdüm. Bu şehrin öz ve öz evladıyım. İçinizden biriyim, sizden biriyim. Üniversite öğrenimim bittikten sonra 2010 yılında şehrimizde doktor olarak göreve başladım. Yine 2010 yılından beri aile şirketimiz bünyesinde şehrimize yakışır yatırımlar yaparak halkımıza hizmet vermekteyiz.

Bugün burada bu şehrin bir evladı olarak CHP’de Kars Belediye Başkanlığı görevine talibim. İçinde farklı kültürleri barındıran ve bunu çok iyi harmanlamış bu kadim şehrin yıllar yılı biriken sorunları çözmek için bu göreve talibim. Her mahallesini, her caddesini, her sokağını çok iyi bildiğim şehrimizin sorunlarına hakim olduğumu bilmenizi isterim. Şehrimizin birikmiş bu sorunlarını çözüme kavuşturma anlamında partimizin halkçı belediyecilik anlayışı rehberim olacaktır. Bu kadim şehri halkçı belediyecilikle buluşturup daha ileriye taşıyıp daha yaşanabilir bir kent yapacağız.

Bu bağlamda gücümüzü siz halkımızdan alacağız. Bunu yaparken de tecrübesine ve samimiyetine inandığım il örgütümle, merkez ilçe yönetimimle, kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızla tam bir uyum içinde çalışacağımı da belirtmek isterim. Bizim yönetim anlayışımızda ‘ben yok biz var’ ortak akıl ve takım çalışmasıyla Kars Belediyesinden hizmet alma anlamında herkese eşit yaklaşacağız, hiç kimse kendini ötekileştirilmiş hissetmeyecek, kapımız herkese her zaman açık olacak. Kars için projelerimiz deneyimli liyakatli, alanında uzman kadrolarımız hazır.

Sözlerimi burada bitirirken hepinize bugün burada buraya kadar gelip bana destek verdiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sözlerimi partimiz genel başkanlarından Bülent Ecevit’in “Ne ezen ne ezilen, insanca halkça bir düzen” sözleriyle tamamlamak istiyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.