E-Ticarette Instagram’ın Önemi

E-Ticarette Instagram’ın Önemi


E-Ticaret, günümüzde hızla yaygınlaşan alışveriş yöntemlerinden biridir. Gelişen teknoloji ile birlikte insanlar, evlerinden uzakta olan alışveriş merkezlerinden ziyade, alışveriş merkezlerini adeta cebe sığar hale getirerek, internet üzerinden alışverişi tercih etmektedirler. Dolayısıyla bu da her şeyde olduğu gibi hayatı daha kolaylaştırıcı bir hale getirmektedir. Spor aletlerinden giyime, mutfak eşyasından ayakkabısına kadar her eşya rahatlıkla internet üzerinden hızlı bir şekilde temin edilmektedir.

Sosyal medya uygulamaları, e-ticaretin en yoğun olarak gerçekleştiği mecralardandır. Çünkü dünya üzerinde çok fazla kullanıcısı olan, insanların sürekli etkileşim halinde olduğu Instagram; insanların çeşitli ihtiyaçları için e-ticaretin de yoğun olarak gerçekleştiği sahalardan biridir. Instagram, e-ticaret ile birlikte kullanıcı sayısını giderek artırmakta, çeşitli alışveriş reklamları sayesinde ürün pazarlama ve satışlarından gelen gelirlerle birlikte fazlaca bir gelir elde etmektedir.

Instagram Üzerinden Satış Yapmak

Instagram, üzerinden satış yapan insanlar için ayrıca bir  ticaret sahası ve pazar oluşturmaktadır. Instagram üzerinden satış yapan ünlüler,  reklam ile ürünün satış sayısını artırarak üretici firmanın işini kolaylaştırmaktadır. Ayrıca insanlar Instagram üzerinden yorum ve beğenilerle, ürünün kalitesi, içeriği, çeşitli özellikleri, uygunluğu hakkında birçok yorumu görüp ürün hakkında detaylı fikir sahibi olabilir, ürün seçimlerinde daha özgür ve tatmin edici kararlar verebilirler. Instagram’ın e-ticaretteki bu getirilerinin yanında, şüphesiz her şeyde olduğu gibi, insanların zararına birçok yönleri de mevcuttur. Örneğin ürün fotoğrafında ürün boyutunun olduğunda farklı gösterilmesi, piyasa fiyatından farklı fahiş fiyatlar, ürünlerin arızalı çıkması veya ele ulaşmaması bunlardan birkaçıdır.

Instagram Üzerinden Takipçi Satın Alarak E-Ticaret Yapmak


İnsanlar, belli ücret karşılığında Instagram’da takipçi sayısını artırarak e- ticareti daha çok gelirle yapabilmektedir. Bu durum, daha fazla sayıda insanın ürünü tanımasında ve ürünün kitleler arası hızlı ve kolay bir şekilde yaygınlaşmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca müşteriler, sosyal medya üzerinden satıcıya ürün hakkında sorularını rahat bir şekilde iletebilir, istek, öneri ve şikayetlerini satıcıya ve üretici firmaya bildirebilirler. Bunu gerçekleştirebilmenin en önemli yollarından biri takipçi satın almaktır. Instagram düşmeyen takipçi satın al seçeneği ile dilediğiniz kadar takipçi satın alabilir ve e ticaret yaptığınız gönderilerinizin yüzlerce kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 
Instagram’da daha popüler olabilir ve ürünlerinizin daha fazla satılmasını sağlayabilirsiniz. 


E ticaret hesabınız için takipçi veya beğeni satın alarak hesabınızı büyütebilirsiniz. 
Sattığınız ürünlerden Reels videosu oluşturabilir, ve Instagram Reels izlenme satın al seçeneği ile videolarınızın beğenme sayısını ve izlenme sayısını arttırabilirsiniz. 
Dilediğiniz kadar takipçi, beğeni ve izlenmeyi güvenilir olan bu siteden alarak e ticaret sitenizi ünlü bir site yapabilirsiniz. 


Instagram Türk beğeni satın al seçeneği yabancı beğenilerin yerine sadece Türk beğeni almanızı sağlar. Türk beğeniler sayesinde de hesabınızı büyütebilirsiniz. Uzman bir şekilde takipçi satışı yapan bu sitede dilediğiniz paketleri satın alarak boş vakitlerinizi değerlendirebilir ve paylaştığınız gönderilerin daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.