KARS Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 00:25

Ebubekir Keleş’in Kurban Bayramı Mesajı

Ebubekir Keleş’in Kurban Bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Ebubekir Keleş’in Kurban Bayramı Mesajı
Ebubekir Keleş’in Kurban Bayramı Mesajı

Ebubekir Keleş’in Kurban Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı:

Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş mesajında; “Bayramlar milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örnekleridir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekişmesine, tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilerim.

Sizlerin de malumudur ki son dönemlerde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını bizleri kısa da olsa bu duygulardan uzaklaştırıyor. Kendimiz ve ailemiz için bu salgın geçene kadar bakanlıklarımızca belirlenen tedbir kurallarına uyup hem kendimizi hem de çevremizi korumaya çalışmalıyız. Bu salgın elbet geçecektir. Yine bayramlarımızı hep beraber kucaklaşarak kutlayacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle, siz değerli hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar; sağlık, mutluluk ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilekleri ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.