KARS Haber Girişi : 21 Kasım 2022 21:35

Ejder Gökçe İstanbul Küçükçekmece Bağımsız Belediye Başkan Adayı

Ejder Gökçe İstanbul Küçükçekmece Bağımsız Belediye Başkan Adayı
Ejder Gökçe İstanbul Küçükçekmece Bağımsız Belediye Başkan Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ejder Gökçe İstanbul Küçükçekmece Bağımsız Belediye Başkan Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Arpaçay ilçesinin Meydancık köyünde dünyaya gelen ve 43 yıldır İstanbul Küçük Çekmece’de ikamet eden Ejder Gökçe, iş hayatında önemli başarılara imza attı. Çevresindeki gelişmeleri yakından takip eden, sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan İşadamı Ejder Gökçe, iş hayatında olduğu kadar yerel yönetim alanında da kendini en iyi şekilde geliştirdi. Bir çok alanda bilgi ve donanıma sahip olan Ejder Gökçe bundan böyle bu bilgi ve birikimlerini yerel yönetimde de hayata geçirmeyi amaçladı. Küçükçekmece’nin sevilen ve sayılan iş adamı olan Gökçe, Belediye başkanı olması halinde seçmenleriyle el ele vererek alanlarında uzman kadrolarıyla hizmet edeceklerini söyledi.

Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak çalışkan, başarılı işadamı Ejder Gökçe’ye başarılar diliyoruz.

EJDER GÖKÇE KİMDİR?

1976 yılında Kars Arpaçay Meydancık köyünde dünyaya geldi. 1979 yılından beri İstanbul’da yaşıyor. İlkokulu Küçük Çekmece Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulunda okudu. Ortaöğretimini Kars Atatürk Ortaokulunda bitirdi. Liseyi dışarıdan bitirdi ve halen açık öğretimde çevre ve şehircilik okuyor. 43 yıldır İstanbul Küçük Çekmece’de ikamet ediyor. İş adamı imalat ve ihracatla uğraşıyor. Ejder Gökçe evli ve 3 çocuk babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.