GÜNCEL Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 00:16

Emniyet Müdürü Sağdıç Karslılardan helallik istedi

Emniyet Müdürü Sağdıç Karslılardan helallik istedi
Emniyet Müdürü Sağdıç Karslılardan helallik istedi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Emniyet Müdürü Sağdıç Karslılardan helallik istedi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yavuz Sağdıç, 4 yıllık görevini tamamladığı Kars’ta vatandaşlara teşekkür ederek helallik istedi. Denizli’ye tayinin çıkmasının Kars’ın başarısı olduğunu söyleyen Sağdıç, kurumlarla, STK’larla, personelleriyle, muhtarlarla, ilçe idaresi ve yönetimleriyle, basın mensuplarıyla iyi ilişkiler içinde hep birlikte görev yaptıklarını ifade etti. Bu işbirliği sayesinde kentin asayişi, yatırım ve hizmetler noktasında önemli adımlar attıklarını kaydeden Sağdıç, buradaki huzur ve güven ortamının en önemli birliktelik olduğunu vurguladı.

2019 yılından beri İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Yavuz Sağdıç, geçtiğimiz gün çıkan kararname ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Sağdıç kentten ayrılmadan önce veda ziyaretleri düzenleyerek helallik istedi. Kars’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle de bir araya gelen Sağdıç, kendisinin Denizli’ye atanmasının Yavuz Sağdıç’ın başarısı olmadığını, Kars’ın başarısı olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü olarak Kars’ın ilk göz ağrısı olduğunu kaydeden Sağdıç, “Benim ilk Emniyet Müdürlüğü görevim burasıydı. Kars’ta ben çok şey öğrendim. Burada basın mensupları başta olmak üzere tüm sektörlerle uyum içerisinde çalıştık. Eşimle ve çocuğumla rahat ve güven içerisinde cadde ve sokaklarında gezebildik, esnafla iyi ilişkiler kurduk. Denizli’de hiç bulunmadım ama görev yapan tüm arkadaşlardan olumlu görüşler aldım. Ben de artık bir fahri Karslıyım ve Denizli’ye gelecek olan tüm Karslılara kapım açıktır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ise, “Biz emniyet personeli ile sürekli iç içe olan kişileriz. Bugüne kadar rahat ve güvenli olarak görevimizi her ortamda gerçekleştirdik. Bize de destek olduğunuz için teşekkür ederiz. Yeni görev yerinizde de kentte yaptığınız başarılı çalışmaları orada da yapacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.” dedi.

Kars Gazeteciler Birliği Başkanı Adnan Karahan ise, “Yaklaşık 4 yıldır kentte başarılı operasyonlara imza attınız, kentin huzuru ve güvenliği için gece-gündüz demeden çalıştınız. Bu özverili çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Umarım gideceğiniz Denizli ilinde de bu başarınız devam eder. Yolunuz açık olsun.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Harmankaya gazeteciler adına Müdür Sağdıç’a plaket verdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.