EĞİTİM Haber Girişi : 13 Aralık 2018 20:21

Emrolunduğun Gibi Dosdoğru Ol

Emrolunduğun Gibi Dosdoğru Ol
Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Sağlık, Beslenme ve Yeşilay Kulübü” tarafından öğrencilere dürüstlük temalı sunum yapıldı

Emrolunduğun Gibi Dosdoğru Ol

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İslam dini doğru olmaya, her türlü yalandan sakınmaya ve istikamet üzere bulunmaya müstesna bir yer vermiştir. Allah ve Resulü insanlardan, niyetlerinde, düşüncelerinde, sözlerinde, işlerinde, ticari muamelelerinde, yeminlerinde, kısacası her hallerinde doğru, dürüst ve güvenilir olmalarını ister ve insanları buna teşvik eder. Bu kapsamda Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi değerler eğitimi kapsamında Aralık ayı için dürüstlük teması belirlendi.

Bu tema çerçevesinde Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Sağlık, Beslenme ve Yeşilay Kulübü” tarafından öğrencilere dürüstlük temalı sunum yapıldı. Kulüp öğrencileri de sınıflarında doğru ve dürüstlükle ilgili paylaşımlarda bulundu. Ayrıca Aralık ayı değeri olarak belirlenen dürüstlükle ilgili okulda pano oluşturuldu.

Okul idaresi, “Bu anlamlı çalışmaya imza atan ’Sağlık, Beslenme ve Yeşilay Kulübü’ öğrencilerini tebrik eder, kulüp rehber öğretmenlerimiz Sayın Şebnem GÜNVER, Sayın İsmail ÇETİN, Sayın Yakup Ercan ACAR’ a teşekkür ederiz.” mesajını paylaştı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.