KARS Haber Girişi : 31 Aralık 2021 00:29

Erdoğan Yıldırım'ın Yeni Yıl Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın Yeni Yıl Mesajı
Erdoğan Yıldırım'ın Yeni Yıl Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Erdoğan Yıldırım'ın Yeni Yıl Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI DR.ERDOĞAN YILDIRIM’IN “YENİ YIL” MESAJI

201+ yılında ülkemizde ve dünyada olumlu, olumsuz birçok gelişmeler yaşadık. Özellikle ülkemizde yaşanan terör saldırıları nedeniyle milletçe acı günler geçirdik.

Tarih boyunca milletimizin arasına nifak tohumları serpen, bizi birbirimize düşman etmeye çalışan, ölümlerle, insanların çektiği acılarla beslenenler her zaman kaybettiler ve hiç bir zaman hain emellerine ulaşamayacak, kaybetmeye mahkûm kalacaklar. Bizler yaşadığımız kötü günleri geride bırakıp, 2022 yılını inançla, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe karşılayacak, milletimizi bölmeye yönelik hesap yapanları hüsrana uğratacak ve bu musibetlerden kurtulacağız.

Yeni yılın yeni umutlar, yeni başlangıçlar getirmesi en büyük dileğim. 2022 yılını karşılarken ülkemizde, dünyada ve tüm İslam Âleminde barışın ve huzurun, sevgi, saygı ve hoşgörünün daim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

2022 yılının ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle yeni yılınızı sevgi ve saygılarımla kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.