GÜNCEL Haber Girişi : 07 Aralık 2023 23:15

Eren Alp Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Seçildi

Eren Alp Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Seçildi
Eren Alp Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Seçildi KAFKAS HABER AJANSI

Eren Alp Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Seçildi

KAFKAS HABER AJANSI

Ankara’da, Türkiye Damızlık Birlikleri Genel Başkanı Kamil Özcan Başkanlığında yapılan 81 İl Damızlık Birlik Başkanları toplantısında Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp Doğu Anadolu Damızlık Birlikleri Temsilcisi seçildi.

81 İl Başkanının katıldığı toplantıda oluşturulan 7 Kişilik Komisyona Birlik Başkanı Alp Doğu Anadolu Bölgesi Sorumlusu olarak göreve laik görüldü. Kırmızı et ve süt komisyonunda yer alan Başkan Alp, bundan sonraki süreçte sektör ile ilgili sekteye uğrayan ve talepler doğrultusunda, Doğu Anadolu bölgesinde et ve süt yetiştiricilerini temsilen bakanlıklar düzeyinde görüşmeler yaparak, bölgenin hayvancılık sorunlarının çözümü için yetkili olarak görev yürütecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bölge Temsilcisi Alp şunları söyledi; “Ankara’da, gerçekleştirmiş olduğumuz ve 81 İlin İl Birlik Başkanları toplantısında, yedi kişiden oluşan Et ve Süt Birliği sektör komisyonunda Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak bizleri Doğu Anadolu temsilcisi görevine laik gören Genel Başkanımız Sayın Kamil Özcan’a ve 81 İl Birlik Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum.  Bundan sonraki süreçte Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan yetiştiricilerimizin sorunlarını dile getiren bir anlayışla var olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Doğu Anadolu’da bulunan bütün yetiştiricilerimizi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.