GÜNCEL Haber Girişi : 27 Ağustos 2021 23:39

Erkan Koçali’nin 30 Ağustos Mesajı

Erkan Koçali’nin 30 Ağustos Mesajı
Erkan Koçali’nin 30 Ağustos Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Erkan Koçali’nin 30 Ağustos Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dünya Karapapak Türkleri Birliği (KARPAT) Genel Başkanı İşadamı Erkan Koçali, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Başkomutanlığında yürütülen Meydan Muhaberesi ile İstiklal Mücadelemizin muvaffakiyete erdiği hakimiyeti ve gururu milliye zaferlerimizin başatlarındandır.

Büyük bir gururla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık, millet ve toprak bilinciyle temayüz eden mücadele ruhunun en ihtişamlı göstergesidir. Bu zafer, en ağır ve yokluk şartlarında dahi Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, ordumuzun, milletle kenetlenerek işgal birliklerine, düşmanlara karşı tarihte yeniden dirilişimizin, küllerimizden adeta yeniden doğuşumuzun ve hiçbir güç tarafından zincirlere vurulamayacağımızın destansı belgesidir.

30 Ağustos Zaferi'nin dünyaya mesajı şudur: Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti ile yek vücuttur. Ülkemizin ve milletimizin birliğine, dirliğine, kardeşliğine ve geleceğine hiçbir zeval verilemeyeceğinin somut kanıtıdır. 30 Ağustos ruhunun bitmediğini bu şanlı millet, siz kıymetli Honazlı kardeşlerim 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi bütün dünyaya gösterdi. O gece tüm Türkiye, vatan ve millet aşkıyla FETÖ teröristlerini 30 Ağustos ruhuyla hezimete uğratmıştır. Bu zafer, binlerce yıldır her türlü tehdidi bertaraf etmiş ecdadımızdan devraldığımız bu bayrağın inşallah daimi surette dağlanacağının en güzel örneğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle dizede ifade edildiği üzere ''Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır / Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.'' Coğrafyamızı vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle yad ediyorum.

Allah devletimizi, milletimizi ve zaferlerimizi daim eylesin.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.