KARS Haber Girişi : 24 Mayıs 2020 00:09

Erkan Koçali’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Erkan Koçali’nin Ramazan Bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Erkan Koçali’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Erkan Koçali’nin Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dünya KarapapakTürkleri Birliği (KARPAT) Genel Başkanı İşadamı Erkan Koçali’nin Ramazan Bayramı Mesajı:

Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, ayrıca dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın huzuru içindeyiz.

Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür.  Tüm İslam âlemi için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren,  bayramlar, taşıdıkları mana ve öneme uygun olarak idrak edilmelidir.

Baş tacımız annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağımız inancıyla, bayram sevincimizi onlarla paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edelim.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur.

Diğer yandan, dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerin de acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam âlemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.

Bu duygularla, tüm insanlara huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, başta Karslı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.