GÜNCEL Haber Girişi : 06 Aralık 2023 21:31

Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan tebrik ve teşekkür mesajı

Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan tebrik ve teşekkür mesajı
Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan tebrik ve teşekkür mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ertuğrul Alibeyoğlu’ndan tebrik ve teşekkür mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) eski başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, KATSO’nun yeni Başkanı Kadir BOZAN’ı ve Yönetimini tebrik etti.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu 1 Aralık 2023 tarihinde yapılan Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık Seçimlerinde KATSO Başkanlığına seçilen Kadir BOZAN ve Yönetimi için tebrik mesajı yayımlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ertuğrul Alibeyoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. “1 Aralık 2023 tarihinde yapılan KATSO Başkanlık Seçimlerinde KATSO Başkanlığı’na seçilen Kadir Bozan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. KATSO Başkanlığını yürütmüş olduğum 2018 yılından beridir bana yarenlik eden, beni destekleyen ve üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında yardımlarını esirgemeyen Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve KATSO personellerine teşekkür ediyorum. Başkanlığım süresince hukukun bana vermiş olduğu yetki dahilinde Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimle beraber elimizden geldiğince üyelerimize hizmet ettik. Birçok sorunla meşgul olduk ve birçoğunu çözüme kavuşturduk. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Kars Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumdan dolayı görevimden ayrıldım. Ancak gözümüz hiçbir zaman arkada kalmadı. Başkanlığım süresince Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Kadir Bozan’ın KATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğine inancım tamdır. Bir kez daha KATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Kadir Bozan’ı tebrik ediyor, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis Üyelerine şükranlarımı sunuyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.