GÜNCEL Haber Girişi : 18 Haziran 2018 22:37

Erzurumluların Erdoğan Aşkı

Erzurumluların Erdoğan Aşkı
24 Haziran seçimleri yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdası her ortamda kendini gösteriyor.

Erzurumluların Erdoğan Aşkı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdası her ortamda kendini gösteriyor. Erzurum’un Narman ilçesinde de kuaför Ayhan Karaoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan İşte O Yiğit” şiiriyle seslenirken kuaförde traş olan 75 yaşındaki Mikail Ak da Erdoğan’a olan sevdasını eski ve yeni Türkiye’yi karşılaştırarak dile getirdi. Mikail Dede, “Ben Tayyib’e kurban olayım” diyerek “Canım sağ iken Erdoğan’a sarılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Narman Koyunören mahallesinden 75 yaşındaki Mikail Ak, traş olmaya gittiği kuaförde karşılaştığı gazeteci Bedir Altunok’a içindeki Erdoğan sevdasını anlattı. “Ben ölmeden önce Tayyip Erdoğan’la görüşüp kendisine sarılmak istiyorum. Beni Erdoğan ile görüştürün” diyen Mikail Ak, eski ve yeni Türkiye’yi anlattı. “Erdoğan’la birlikte Türkiye’nin ivme kazandığını belirten Mikail dede, ulaşımdan sağlığa kadar bir dizi konuşu ele alarak memnuniyetini dile getirdi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞTE O YİĞİT

“Recep Tayyip Erdoğan İşte O Yiğit” şiirini Erdoğan’a okumak istediğini belirten kuaför Ayhan Karaoğlu da Türkiye’nin, Erdoğan liderliğinde dünyanın önde gelen ülkesi olduğunu ifade etti.

(BA-BA-S) ERZURUM / NARMAN (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.