SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2023 23:56

Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza kampanyasına davet çağrısı

Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza kampanyasına davet çağrısı
Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza kampanyasına davet çağrısı ​​​​​​​KAFKAS HABER AJANSI

Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza kampanyasına davet çağrısı

KAFKAS HABER AJANSI

Yeniden Refah Partisi il başkanı İbrahim Çelik, cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan genel başkanları Fatih Erbakan için imza kampanyasına davet çağrısı yaptı.

Başkan Çelik şunları söyledi:

“Güneydoğu'da 10 ilimizde olan depremden dolayı hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz.

Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi cumhurbaşkanı adayımız Dr. Fatih Erbakan'dır. 22-27 Mart tarihleri arasında bütün arkadaşlarımızın, dava kardeşlerimizin, üyelerimizin, halkımızın gönüllü olarak seçim kuruluna gidip cumhurbaşkanı adayı olarak Fatih Erbakan’ı desteklediklerine, istediklerine dair imza vermeleri lazım. O konuda gayret gösterecek herkese teşekkür ediyorum.

Cumartesi ve pazar dahil olmak üzere ayın 22'sinden 27'sine kadar 08.00-20.00 saatleri arasında seçim kurulu açık olacak.

Herkesin gönüllü olarak eşi dostu ile birlikte seçim kuruluna gidip “Cumhurbaşkanı olarak Fatih Erbakan'ı görmek istiyoruz” diye imza verip o imzanın bir nüshasını da partimize getirmeleri en doğru hareket olacaktır.

FATİH ERBAKAN'IN ALDIĞI KARARI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Evet Sayın Genel Başkanımız çok güzel ve isabetli bir karar verdi. Biraz önce de yönetim kuruluna açıkladığım gibi genel başkanımız bütün siyasi partililere adaletin, demokrasinin, istişarenin hak olduğu ve gerçek olduğu şekilde ilçe başkanlarından tutun il başkanlarına, il yönetim kurullarına, il sorumlularına, il istişare heyetine, aynı zamanda MKYK üyesine

disiplin kuruluna, sivil toplum kuruluşlarına ve partide ki arkadaşlarımızla görüştükten sonra vermiş olduğu karar sonucu kararını açıklamıştır. Bütün teşkilat mensupları olarak genel başkanımızın aldığı kararların arkasındayız. İnşallah bu kararı güzel sonuçlar getirecektir.

Telefonlarımız susmak bilmiyor. İçeriden dışarıdan çok güzel yorumlar geliyor. İsabetli bir karar olduğu kanaatindeyiz. Bu kararından dolayı genel başkanımızı ve teşkilatlarını kutluyoruz. Allah razı olsun kendilerinden. Genel başkanımızın parti kurulurken söylediği bir söz vardı. Genel başkanımız ülkemizin ve insanlarımızın yararına olan 30 maddelik sunumla tekliflerini sundular. Kırmızı çizgileri olduğunu belirttiler. Sizin kırmızı çizgileriniz varsa bizim de kırmızı çizgilerimiz var. Biz kendi şahsımıza ne bir milletvekili ne de bir bakanlık teklifinde bulunmadık. Sadece halkımız için taleplerde bulunduk.

Kabul etmedikleri için tek başımıza seçime giriyoruz. İnşallah halkımızın gücüyle oylarımızın artacağına inanıyoruz. Halkımızın Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde genel başkanımızı ve Yeniden Refah partisini destekleyeceğinden eminiz.

Seçmenlere bazı çağrılarımız var. Öncelikle tüm halkımızı saygı ve hürmetle selamlıyoruz. Gerçekten hem ekonomi olarak hem adalet olarak ülkemizin zor durumlarda olduğunu hissediyoruz. İnşallah halkımızın da desteği ile ülkemizi içinde bulunduğu bu durumdan kurtaracağız. Bunlar söylemlerden ibaret değildir. Çözümlerimizi de halkımız ile paylaşıyoruz ve paylaşacağız. Geldiğimiz de 150 milyar dolarlık bir katkımız olacaktır. Bu 150 milyar doların nereden geleceğini halkımız ile paylaşacağız.

Bir örnek verecek olursak; beşli çetelere verilen kaynakları kestiğimiz zaman ülkemizin kasasında 30-40 milyar dolar kalacak. Her türlü israftan kaçınacağız. Bunlar halkımıza hizmet olarak geri dönecektir.

Halkımız bunu da değerlendirip partimizin yanında olacaktır. Buna şimdiden inanıyoruz ve halkımızı sevgi ve saygı ile selamlıyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.