KARS Haber Girişi : 20 Temmuz 2021 01:08

Final Akademi Anadolu Lisesi’nden Kurban Bayramı mesajı

Final Akademi Anadolu Lisesi’nden Kurban Bayramı mesajı
Final Akademi Anadolu Lisesi’nden Kurban Bayramı mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Final Akademi Anadolu Lisesi’nden Kurban Bayramı mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta uzun yıllardır eğitim alanında verdiği hizmetlerle kentin gözde okullarından olan Final Akademi Anadolu Lisesi, mübarek kurban bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mesaj şöyle:

Milletimizin ve dinimizin temel ibadet ve değerlerinden olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma-dayanışma, birlik-beraberliğimizin en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik-beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın en üst düzeye çıktığı önemli günlerdir. Unutmamalıyız ki; bu bayram yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Karslı hemşerilerim olmak üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar; birlik-beraberliğimizi, yardımlaşma-dayanışmamızı daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.