SİYASET Haber Girişi : 01 Kasım 2023 21:32

Garip Ebiri Kars bağımsız belediye başkanı adaylığını açıkladı

Garip Ebiri Kars bağımsız belediye başkanı adaylığını açıkladı
Garip Ebiri Kars bağımsız belediye başkanı adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Garip Ebiri Kars bağımsız belediye başkanı adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Bağımsız Belediye Başkanı adaylığını açıklayan Galip Ebiri, Kars’ı ve Kars’ın sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.

Garip Ebiri, Kars’ta yaşadığı için Kars’a neler yapılmasını gerektiğini, insanlarının beklentilerini ve çözüm noktalarında projelerinin olduğunu kaydetti.

5 fakülte mezunu Başkan adayı Ebiri “Kars ilimize hizmet etmek için yola çıktım. iki tane hukuk fakültesi tarih diploması sınıf öğretmenliği sertifikası ulaştırma bakanlığı üstdüzey yönetici belgesi olarak mezun oldum. Aynı zamanda şehrimize hizmet yolunda otobüs firması ile hizmet yürütmekteyim herkesin tanıdığı Kars’ın öz evladı stajer avukatlık mesleğini de sürdürüyorum” diye konuştu.

Garip Ebiri, “Kars’ta doğdum, Kars’ta yaşıyorum. Eksi 35’lerde soğukta Karslılarla birlikte yürüyorum. Soğuğu, sıcağı, karı, yağmuru hatta çamuru dahi biliyorum. Kars’ta hiçbir zaman kopmadım. Kars’a hizmet etmek istiyorum. Kars’a daha iyi hizmet edeceğime inandığım için bu yola çıktım. Allah utandırmasın” dedi.

Garip Ebiri şunları söyledi:“Kars’ın hak ettiği yer gelmesi gerekiyor. Kars’ın bünyesinde barınan dinamikleri biran evvel harekete geçirmemiz gerekiyor. İnanç turizmi, kış turizmi, tarihi değerlerimizin ön palana çıkarılması gerektiğine inanıyorum. Kars sevdalısı olarak Kars’a hizmet için yola çıktık. Bu bir bayrak yarışıdır. Çıktığım bu yolda Rabbimin izniyle en iyi hizmet vermek ve Karslı hemşerilerime layık oldukları hizmetleri sunmak için adayım.”

Kars Belediyesine bağımsız adayı olan Garip Ebiri ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ersin ÖZBEY 02 Kasım 2023 21:38

    hayırlı olsun kıymetli hemşerim, başarılar dilerim.