GÜNCEL Haber Girişi : 26 Aralık 2023 22:16

Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Ödülü Yarışmasında dereceye giren gazeteciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışmasında dereceye giren gazeteciler ödüllerini aldı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen törende Erzurum merkezden yarışmaya katılanlara plaketleri sunuldu.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy , yaptığı konuşmada 2022 yılı başarılı gazeteciler ödül törenini pandeminin ardından yaşanan deprem nedeniyle yapamadıklarını ifade etti. Bölgedeki gazetecilerin zor bir coğrafyada kısıtlı imkanlarla görev yaptıklarını belirten Özsoy,  ödül kazanan gazetecileri tebrik etti. Özsoy ayrıca, düzenlenen yarışmada her dala merhum bir gazetecinin adını vererek anma geleneğini sürdürdüklerini ifade etti. DAGC Başkan Vekili Esat Bindesen de Erzurum ve bölge illerinde görev yapan gazetecilerin ortaya koydukları mesleki azim ve fedakarlıkların her türlü övgünün üzerinde olduğunu vurguladı.

Törende daha sonra dereceye giren gazeteciler ödülleri verildi.

Törene Basın İlan Kurumu İl Müdürü Tahsin Şahin, Atatürk Üniversitesi Kurumsal iletişim direktörü Prof. Dr. Besim Yıldırım, yerel ve yaygın medya kuruluşlarının temsilcileri, DAGC Yönetim Kurulu üyeleri ile ödül alan gazeteciler katıldı.

Törende Erzurum merkezde görev yapan gazetecilere ödülleri verilirken bölge muhabirlerine ödülleri kargo ile gönderilecek.

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Bayburt, Muş ve Tunceli illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada, yaklaşık 200 başvuru değerlendirilerek 24 dalda ödüle layık görülen eserler belirlemişti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.