SİYASET Haber Girişi : 07 Şubat 2024 23:38

Gazi Kars'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alper Tunga Kılıç resmi müracatını yaptı

Gazi Kars'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alper Tunga Kılıç resmi müracatını yaptı
Gazi Kars'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alper Tunga Kılıç resmi müracatını yaptı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gazi Kars'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alper Tunga Kılıç resmi müracatını yaptı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gazi Kars'tan Hür ve Bağımsız Belediyecilik Sloganıyla Bağımsız adaylık sürecini devam ettiren Alper Tunga Kılıç bugün resmen Kars Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne adaylık müracatını yaptı. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan bir basın toplantısı ile kamoyunu seçim çalısmalarına istinaden bilgilendireceğini belirten Alper Tunga Kılıç. “Herşey Gazi Kars için” diyerek gerçekleşecek olan belediye seçiminin şehrimize ve halkımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kars Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alper Tunga Kılıç, seçim çalısmalarını cuma gününden itibaren başlatacaklarını belirtti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • GERCEKCİ 23 Şubat 2024 10:06

    Maşallah Bu nasıl bir KARS mış önüne gelen aday oluyor , Galiba belediyede köfte çok İdalit olan insanlarada yer verilmiyor, Nasıl olacak herkes götürmenin peşinde veya şövenistlik peşinde Karsa Mühendi Mimar lazım Çoban değil Şehiri Bok götürüyor.

  • Yiğit Türk 12 Şubat 2024 22:11

    Üretim ve istihdama hep destek tam destek

  • Özkan gök 08 Şubat 2024 17:56

    Allah yolunu bahtını açık etsin kardeşim başarılar diliyorum.