KARS Haber Girişi : 02 Mart 2024 00:10

Gazi Kars Platformu’na Kars Valisinden tam destek

Gazi Kars Platformu’na Kars Valisinden tam destek
Gazi Kars Platformu’na Kars Valisinden tam destek KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gazi Kars Platformu’na Kars Valisinden tam destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. ZİYA POLAT’TAN GAZİ KARS PLATFORFORMU’NA TAM DESTEK

Gazi Kars Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri Kars Valisi/Belediye Başkan V. Ziya Polat’ı Makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde 12 STK, Vakıf ve Derneğin Ortak Mutabakatı ile kurulan Gazi Kars Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri Kars Valisi/Belediye Başkan V. Ziya Polat’ı Makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Kars Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan, Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz, Kars Ziraat Odası Genel Sekreteri Kürşat Sadıkoğlu, Kars-Ardahan-Iğdır Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ercan Ödül, Kars Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tuncay Akdeniz, Müstakil İş adamları Derneği Başkanı İsmail Gürsoy, Kars Sanayici İş adamları Derneği Başkanı Erdinç Çelik, Kars Barosu Başkanı Fettah Çapkurt, Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp, Kars Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı/Ani Vakfı Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu katıldı.

Platform Koordinatörü Kadir Bozan, Platform Üyelerini kabul etmesinden ötürü Vali Ziya Polat’a Platform adına teşekkür etti. Öncelikli hedeflerinin Kars’ın değerlerine sahip çıkmak olduğunu belirten Bozan, Geçmişte Kars’a ait olan Gazilik unvanı, Gazilik Madalyaları, gibi tarihi değerlerin tekrar Kars Halkına kazandırılması için Gazi Kars Platformu olarak Sayın Valimizin öncülüğünde gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını dile getirdi. Ayrıca, Kars’ın Sosyal, Kültürel ve Ekonomik anlamda gelişmesi için tüm paydaşlar olarak mücadele vereceklerini söyleyen Bozan, Kars Valiliği’nin desteği olmadan eksik kalacaklarını bu nedenle Kars Valiliğinden de Platform çalışmaları için destek istedi.

Vali Ziya Polat, Kars’ın önde gelen STK Temsilcilerinin birlik olarak kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kars ilinde ilk kez bu denli bir oluşuma gidilerek tek ses olunmasının Kars adına olumlu bir gelişme olduğunu, Platformun sürdürülebilir olması halinde Kars adına güzel işlere imza atılacağının altını çizdi. Vali Polat, Kars’ın Gazilik unvanının geri alınması için Platform üyelerine destek vereceğini dile getirdi. Ayrıca, Platform Üyeleri ile İstişare içinde bulunacağını ve her ay platform ile toplantı yaparak ilin sorunları hakkında istişare edeceğini taahhüt etti. Kars’ın öncelikli sorunları hakkında Platform üyelerinin de harekete geçmesi tavsiyesinde bulunan Vali Polat, Kars’ın menfaati doğrultusunda atılacak her adıma destek vereceğini dile getirdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.