KARS Haber Girişi : 12 Haziran 2021 01:55

Genel Başkan Yıldırım’ın Ardahan Ziyareti

Genel Başkan Yıldırım’ın Ardahan Ziyareti
Genel Başkan Yıldırım’ın Ardahan Ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Genel Başkan Yıldırım’ın Ardahan Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAI-DER) Genel Başkanı, siyasetçi ve işinsanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Ardahan ve Kars'ta bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Yıldırım, Ardahan Valisi Hüseyin Öner,  Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Demirci, Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Kültür ve Turizm Müdürü Evsat Alantaş’ı ziyaretinden sonra Kars’a dönerek Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Ardahan Valisi Hüseyin Öner ile geniş kapsamlı olarak, Ardahan Konuşuldu. Ankara'da gerçekleşecek olan tanıtım günleri ile ilgili istişareler yapıldı.

Ardahan'da birçok engelli vatandaşa  teslim edilen tekerlekli sandalyeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Program, Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu ile devam etti.

 Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım'a, Eryildizlar Gayrimenkul Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Aydın Yildiz, KAI dernek Başkanı İsmail Deniz, KAI Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Ateş eşlik ettiler.

Yaklaşık 3 Gün devam eden görüşmelerden olumlu sonuçlar alındı. Dağıtılan tekerlekli sandalyeler yerini buldu.

Birçok STK ve vatandaşlardan Başkan Yıldırım'dan, istek ve taleplerde bulunuldu.İstek ve talepler not alınarak en kısa zamanda gerçekleştirileceği  öğrenildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.